Čekáte miminko nebo doma máte již malé miminko? Jste v situaci, kdy témata těhotenství, porod a péče o miminko po porodu je pro vás aktuální?  

V brněnském Centru naděje a pomoci nabízíme nejen možnost poradenství, ale i celou škálu seminářů, nyní ve formě on line.

Cílem webinářů je rodičům poskytnout smysluplné podněty a informace, které jim pomohou v hledání rozhodnutí, co je pro ně a jejich miminko nejlepší. Snažíme se rodiče zbavit strachu, obav z porodu a péče o miminko, a podpořit je v jejich rodičovské intuici.

Z webinářů pro těhotné ženy můžeme nabídnout „startovací“ jednorázový seminář „Na začátku těhotenství“. Pro rodiče, kteří jsou již blíže k porodu, je určen pětidílný „Kurz předporodní přípravy“. Pro maminky, které již rodily, a chtějí si ujasnit, jak by jejich další porod mohl probíhat lépe, nabízíme individuální setkání na téma „Čekáme další miminko“. Při obavách z problémů při kojení nabízíme jednorázový kurz „Praktická příprava ke kojení“.

Nejen pro maminky, ale i pro tatínky nabízíme „Kurz vázání šátků“ a seminář „Příkrmy a výživa dětí po 6. měsíci věku“.

Pro ty, kdo chtějí získat podporu ve svém rozhodnutí kojit až do samoodstavu nebo hledají argumenty, proč a jak dlouho kojit, nabízíme jednorázový seminář „Význam dlouhodobého kojení“.

Naše organizace se věnuje šíření pravdivých informací o metodách plánování rodičovství. Pro rodiče po porodu je přínosný webinář „Ne/plodné období po porodu“, kde je možné seznámit se s tím, jak rozpoznat návrat plodnosti po porodu i jak se spolehlivě dalšímu těhotenství vyhnout.

Tým našich zkušených lektorů se těší na setkání s Vámi, ať již osobně u nás v  Centru naděje a pomoci v Brně nebo nyní formou on-line. Jsme tady i pro Vás!